Οι AC/DC στην Ελλάδα

>> 12/23/2008

Οι AC/DC, γνωστοί παγκοσμίως για τα μοναδικά shows τους και τις sold out εμφανίσεις τους που ξεσηκώνουν μεγάλα στάδια ανά τον κόσμο, καταφτάνουν με την Black Ice World Tour!

Οι AC/DC, γνωστοί παγκοσμίως για τα μοναδικά shows τους και τις sold out εμφανίσεις τους που ξεσηκώνουν μεγάλα στάδια ανά τον κόσμο, καταφτάνουν με την Black Ice World Tour!

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η Chicago Tribune, το show της Black Ice World Tour είναι μια γιορτή αφιερωμένη σε ό,τι κάνει το Rock N Roll μοναδικό!
Η εντυπωσιακή παραγωγή που σφραγίζει ένα από τα μοναδικά και πιο απολαυστικά shows στον κόσμο, θα ταξιδέψει αυτούσια μέχρι την Ελλάδα.

Η Black Ice World Tour ξεκίνησε στις 28 Οκτωβρίου και ταξιδεύει σε πάνω από 60 προορισμούς σε Ευρώπη και Αμερική, με τα εισιτήρια να έχουν ήδη εξαντληθεί σε όλους αυτούς!!! Μάλιστα, όταν στις 10 Οκτωβρίου, ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων της περιοδείας τους, 18 shows έγιναν αυτόματα sold out, σπάζοντας έτσι όλα τα ρεκόρ στη μουσική βιομηχανία!!

Η “Black Ice World Tour” είναι η πρώτη παγκόσμια περιοδεία των ηλεκτροφόρων παιδιών της hard rock σκηνής, AC/DC, μετά το 2001, ενώ είναι η πρώτη φορά στην μακρόχρονη καριέρα τους που θα εμφανιστούν και στην Ελλάδα!

Για περισσότερο από 3 δεκαετίες τώρα, οι αδερφοί Young βρίσκονται στην κορυφή της επιτυχίας! Με τραγούδια όπως το Back In Black, Hell’s Bell, Highway to Hell, For Those About To Rock, το σημαντικότερο κιθαριστικό δίδυμο στην ιστορία της ροκ έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στη μουσική συνείδηση εκατομμυρίων ανθρώπων, ανεξάρτητα των μουσικών προτιμήσεων τους. Χαρακτηριστικά τους η μοναδική τους ενέργεια και η εκκεντρικά Rock N Roll σκηνική παρουσία τους! Τεράστιες καμπάνες, η φουσκωτή Rosie, τα ηχηρά κανόνια και φυσικά …μην ξεχνάμε το trade mark της μπάντας, την σχολική στολή του αεικίνητου Angus Young!!!

Αυτή τη στιγμή, όλα τα shows στην Ευρώπης είναι ήδη sold out!
Τα μόνα εισιτήρια που θα μπορείτε να βρείτε είναι αυτά του αθηναϊκού show.

Η προπώληση ξεκινάει στις 3 Φεβρουαρίου 2009.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

90ευρώ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου, στο κάτω διάζωμα
70ευρώ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο κάτω διάζωμα.
60ευρώ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο άνω διάζωμα.
80ευρώ όρθιοι, γενικής εισόδου στην αρένα.

Θα υπάρχει όριο αγοράς εισιτηρίων, έως 4 εισιτήρια ανά άτομο.

Σημεία Προπώλησης:

Ticket House:
Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880
Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:00
Σάββατο: 10:30-16:00

On line sales: www.ticketpro.gr

in2life

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP