Χρήστος Ψωμόπουλος : Και χωρισμένος και δαρμένος !

>> 12/23/2008

Μια νυχτερινή έξοδος στα μπουζούκια κατέληξε στα επείγοντα περιστατικά. Ο λόγος για τον 28χρονο επιχειρηματία, Χρήστο Ψωμόπουλο, που διασκέδαζε με τους φίλους του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού.

Όπως αναφέρει και η εφημερίδα Espresso, μια παρεξήγηση άναψε τα αίματα με αποτέλεσμα ο Χρήστος να οδηγηθεί βίαια έξω από το μαγαζί, όπου και συνεχίστηκε ο καβγάς.

Στην προσπάθειά του να αντισταθεί, ο Ψωμόπουλος τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων για τις πρώτες βοήθειες.

Την ίδια στιγμή, η Άννα Βίσση βρισκόταν στην Αμερική - την ημέρα των Χριστουγέννων θα βρίσκεται στο Μαϊάμι μαζί με τη διάσημη Ελληνίδα ενδυματολόγο του Sex and the City, Πατρίσια Φιλντ. Οι τελευταίες φήμες λένε ότι οι προσπάθειες επανασύνδεσης με τον Χρήστο Ψωμόπουλο, δεν είχαν αίσιο τέλος και αποφάσισαν να παραμείνουν μόνο φίλοι.

Τους τελευταίους μήνες μάλιστα ο Ψωμόπουλος δεν έμενε στο σπίτι του στη Φιλοθέη. Για ένα μήνα περίπου είχε μετακομίσει στο ξενοδοχείο Semiramis, ενώ αμέσως μετά είχε επιλέξει να μένει στο ξενοδοχείο 21, που βρίσκεται επίσης στο Κεφαλάρι - και στα δυο ξενοδοχεία μάλιστα είχε συναντηθεί με την Άννα Βίσση, αλλά μόνο στο lobby.

yupi

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP