Το FBI καταζητεί τον αδελφό της Μανωλίδου !

>> 12/16/2008

Ο αδερφός της πολυσυζητημένης παρουσιάστριας, Ευγενίας Μανωλίδου, καταζητείται από το FBI για περιβαλλοντικό έγκλημα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Ο Γιάννης Καραγιαννίδης, όπως είναι και το πατρικό επίθετο της Μανωλίδου, είναι ένα από τα 23 άτομα που αναζητούνται σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε η Αμερικανική Υπηρεσία Περιβάλλοντος, αφού άδειασε ένα φορτίο 487 κιλών σιτηρών μολυσμένο με πετρέλαιο στη Νότια Κίνα το 1998.

Ο Γιάννης Καραγιαννίδης έχοντας πολύ καλές σχέσεις με την αδερφή του την ακολούθησε στην Αμερική όταν εκείνη μετακόμισε εκεί με τον εν διαστάσει τώρα σύζυγό της, Θόδωρο Μανωλίδη, και αναμείχθηκε με τη ναυτιλία καθώς και τη νυχτερινή ζωή της Νέας Υόρκης. Όπως αναφέρεται οι σχέσεις του με τον κ. Μανωλίδη ήταν τόσο καλές που ο διάσημος ζωγράφος τον στήριξε πάρα πολύ για να σταθεί στα πόδια του στην Αμερική. Μετά το συμβάν όμως ο Καραγιαννίδης αναγκάστηκε να φύγει από τις ΗΠΑ και φήμες τον θέλουν είτε να βρίσκεται κάπου στο εξωτερικό, είτε στην Ελλάδα και να συνεχίζει τις επιχειρήσεις του. Άλλες φήμες όμως, όπως διαβάσαμε, τον θέλουν να είναι παντρεμένος με κόρη πρώην υπουργού και βουλευτή εδώ και δυο χρόνια. Όπως και να 'χει πάντως, οι σχέσεις του με την αδερφή είναι μάλλον κακές, ιδίως μετά το χωρισμό της με τον κ. Μανωλίδη.

yupi.gr

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP