Γιώργος Μαζωνάκης : Πλατινένιος στην Ιταλία !

>> 12/23/2008

Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, ο Γιώργος Μαζωνάκης αποκάλυψε κάτι που ελάχιστοι γνώριζαν: Πως η προηγούμενη, best of, δισκογραφική του δουλειά έγινε πλατινένια στην Ιταλία. Πώς ξεκίνησαν όμως όλα;

"Πριν από περίπου πέντε χρόνια ο διευθυντής του Universal στην Ιταλία ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα, άκουσε το Μου Λείπεις, που ήταν μεγάλη επιτυχία τότε, του έκανε κάτι το κομμάτι και το πήρε στην Ιταλία για προώθηση" θυμάται ο 36χρονος τραγουδιστής. "Κατάφερε να το κάνει το τραγούδι της καμπάνιας για ένα γνωστό μοντέλο αυτοκινήτου τότε και να το παίζει στην ιταλική τηλεόραση στο διαφημιστικό σποτ στα ελληνικά, παρακαλώ...

Έτσι βγήκε το best και μετά το τραγούδι μπήκε σε μια συλλογή με τίτλο Top of the Spot, που ήταν μέσα κορυφαίοι ξένοι καλλιτέχνες και σούπερ hits που έπαιξαν διεθνώς σε διαφημιστικό σποτ. Ήταν εξαιρετική όλη αυτή η ιστορία, κάποια στιγμή σκέφτηκα να πάω για κάποιους μήνες στην Ιταλία να την ψάξω με την παρότρυνση και της τότε εταιρίας μου, αλλά δυστυχώς, λέω τώρα, δεν το έκανα".

Αυτή την εποχή ο Γιώργος εμφανίζεται με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός. Αν και αρχικά είχε δηλώσει πως θα αποχωρούσε από το σχήμα το Γενάρη, καθώς είχε συμφωνήσει να συνεχίσει μόνος σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, η μεγάλη επιτυχία του σχήματος τον έκανε να αναβάλλει για λίγο τα σχέδιά του. Έτσι λοιπόν μαθαίνουμε ότι ο Βοτανικός θα μείνει τελικά ανοιχτός μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε όμως και για τη θέση που έχει στη ζωή του ο έρωτας, καθώς παλιότερα είχε δηλώσει ότι κάνει μόνο one night stands: "Θα σας πω κάτι που το λέω για πρώτη φορά: αυτό που μ' ενδιαφέρει περισσότερο μεγαλώνοντας είναι οι σχέσεις. Όλες οι σχέσεις. Δεν μιλάω μόνο για τις ερωτικές, εκεί ψάχνω την ουσία της ζωής. Όσον αφορά γι' αυτό που λέμε ζευγάρωμα, θα το κρατήσω αυστηρά για μένα, δεν θα με δείτε σε εξώφυλλα περιοδικών χεράκι χεράκι, όπως και σε καμιά ιδιωτική μου στιγμή. Δεν μ' ενδιαφέρει η έκθεση. Αλλιώς θα το χάσω, και επειδή είναι πολύτιμο δεν το θυσιάζω".

yupi

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP