Εξώδικο της Αλιμπέρτη στη Φαίη Σκορδά

>> 12/20/2008

Αν και η Σοφία διατηρεί στενές σχέσεις με την παρουσιάστρια της εκπομπής TV Weekend, Βάσια Λόη, δεν συμβαίνει το ίδιο με την παρουσιάστρια της εκπομπής Πολύ Μπλα Μπλα, Φαίη Σκορδά.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα η Σοφία Αλιμπέρτη έστειλε εξώδικο στην εκπομπή της, ζητώντας να μην αναφέρουν ξανά το όνομά της στον αέρα. Τι είχε όμως συμβεί που εξόργισε την οικοδέσποινα του Καλομελέτα κι Έρχεται;

Η αντίδραση της Σοφίας ήταν έντονη όταν άκουσε μέλος του πάνελ της Φαίης να λέει: "Τι άλλο κόλπο θα κάνει τώρα για να ανεβάσει τα νούμερα της εκπομπής της" σχολιάζοντας την είδηση του χωρισμού της με τον Αλέξανδρο Παρθένη.

Σε συνέντευξη, πάντως, που έδωσε πριν από λίγες μέρες η ίδια παραδέχτηκε: "Όταν χώρισα με τον Αλέξανδρο έκανα τα μεγαλύτερα νούμερα". Από την άλλη μεριά, στον ΑΝΤ1 κάθε άλλο παρά χαρά επικρατεί με τα πεσμένα νούμερα τηλεθέασης του Καλομελέτα - ειδικά το τελευταίο Σαββατοκύριακο η διαφορά ήταν ακόμα μεγαλύτερη υπέρ του Alpha. Φήμες μάλιστα λένε πως αν η εκπομπή δεν ορθοποδήσει άμεσα, τότε η παρουσιάστρια θα εξαναγκαστεί σε παραίτηση, κάτι που φυσικά διαψεύδεται απ' όλες τις πλευρές.

yupi

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP