14 μήνες φυλακή γιά τον Καρβέλα, 10 γιά την Πάνια

>> 11/15/2008

Σε 14 μήνες μήνες φυλακή, με εξαγορά προς 10 ευρώ την ημέρα και σε 10 μήνες με τριετή αναστολή , καταδικάστηκαν σήμερα από το αυτόφωρο μονομελές πρωτοδικείο, ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια αντίστοιχα.

Ο μουσικοσυνθέτης και η παρουσιάστρια απαλλάχθηκαν από το αδίκημα της απειλής, άσκησαν έφεση και περιμένουν να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Εάν ισχύσει η ποινή και στο Εφετείο τότε θα αφαιρεθεί από τον Νίκο Καρβέλα το δίπλωμα οδήγησης για ένα μήνα.

Οι ίδιοι δεν σχολίασαν την απόφαση κατά την αποχώρησή τους από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ενώ ο δικηγόρος τους σημείωσε πως η απόφαση της δικαιοσύνης είναι σεβαστή, αλλά στην έφεση υπάρχουν όλες οι προυποθέσεις για να αθωωθούν οι πελάτες του.

Ο Ν. Καρβέλας και η Α. Πάνια προσήλθαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων στις 12 το μεσημέρι και η υπόθεση εκδικάστηκε λίγο μετά τις 14.00.

Τόσο έξω από την αίθουσα, όσο και μέσα σε αυτή, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υπήρχαν αστυνομικοί συνδικαλιστές που συμπαραστέκονταν στους συναδέλφους τους, αλλά και άνθρωποι που κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί στις εκπομπές της Αννίτας Πάνια. Οι αστυνομικοί μάλιστα όταν άκουσαν την απόφαση ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Λίγο πριν από αυτήν (την απόφαση) οι "φαν" του ζεύγους Καρβέλα-Πάνια απευθύνθηκαν στην έδρα του δικαστηρίου λέγοντάς τους: "Είναι δικά μας παιδιά, φερθείτε τους με επιείκεια". Τότε η Αννίτα Πάνια, φανερά εκνευρισμένη ζήτησε από το δικαστήριο να βγουν έξω.

zougla

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP