Μιχάλης Χατζηγιάννης : Πάλι στην κορυφή

>> 11/26/2008

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην πρώτη θέση του IFPI chart βρίσκεται το νέο CD του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τίτλο "7", ενώ το τραγούδι του "Εμείς οι δυο σαν ένα" βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Music Control (δηλαδή του φορέα που μετράει τη συχνότητα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων ενός κομματιού), πίσω ακριβώς από το αναπάντεχο φθινοπωρινό hit του Δήμου Αναστασιάδη "Φίλα με".

Στη δεύτερη θέση του πίνακα πωλήσεων βρίσκεται ο Πασχάλης Τερζής με το CD του "Μια νύχτα ζόρικη". Ακολουθεί το CD του παιδικού γκρουπ Ζουζούνια, "Χριστούγεννα στον κόσμο", ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο δίσκος του Γιώργου Νταλάρα "Αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο". Τις υπόλοιπες θέσεις της δεκάδας συμπληρώνουν οι Μάνος Ξυδούς, Νότης Σφακιανάκης, Goin' Through, Πάνος Κιάμος, Μάνος Πυροβολάκης και Μπάμπης Στόκας.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στις δέκα πρώτες θέσεις δεν υπάρχει ούτε μια γυναίκα, καθώς και ότι οι πέντε κυκλοφορίες ανήκουν στη δισκογραφική εταιρία Universal και ο τέσσερις στη Legend.

Όσο για τα ξένα άλμπουμ, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Andrea Bocelli με το CD "Incanto", δεύτεροι είναι οι Kaiser Chiefs και τρίτοι οι AC/DC (ναι, υπάρχουν ακόμα).

yupi

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP