Νίνο Εναντίον Heaven : Γιατί έστειλε εξώδικο στη δισκογραφική του εταιρία

>> 11/10/2008

Έκπληξη προκάλεσε σε όλους η απόφαση του 27χρονου τραγουδιστή να κινηθεί νομικά εναντίον της δισκογραφικής εταιρίας στην οποία ανήκει από το 2003.

Ο Στέφανος Ξυπολητάς- όπως είναι το κανονικό του όνομα- έστειλε εξώδικο με τα παράπονά του στη Heaven το πρωί της Παρασκευής λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του νέου του cd, τινάζοντας κυριολεκτικά στον αέρα το promo plan για την προώθηση της δισκογραφικής του δουλειάς. Τι είχε όμως συμβεί πραγματικά;

Η βασική διαφορά του Νίνο με την Heaven ήταν οικονομική. Πιο συγκεκριμένα ο Νίνο δεν ήθελε πλέον να του κρατάνε 20% από το νυχτοκάματό του, αν και αυτός ο όρος υπήρχε στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει βγαίνοντας από το Fame Story. Λίγες μέρες πριν το εξώδικο είχε συνάντηση μίας ώρας με τον πρόεδρο της εταιρίας, Μάκη Πουνέντη, καθώς του είχε ζητηθεί να προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το 2009.

Ο Νίνο προσπάθησε να επιβάλλει τους δικούς του όρους, οι οποίοι προφανώς δεν έγιναν δεκτοί, γι' αυτό ακολούθησε το εξώδικο που πάγωσε τις σχέσεις τους. Ο Νίνο όμως έχει και άλλο ένα θέμα να αντιμετωπίσει καθώς μέσα στην επόμενη χρονιά πρέπει να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία γεγονός που ίσως δυσκολέψει τη μεταγραφή του σε άλλη δισκογραφική.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίνο δημιουργεί πρόβλημα σε συνεργασία του, καθώς λίγο πριν τα εγκαίνια του VOX, είχε κάποιες απαιτήσεις της τελευταίας στιγμής που δημιούργησαν μια αναστάτωση στη σχέση του με τη, καλή του φίλη μέχρι πρότινος, Πέγκυ Ζήνα .

yupi

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP