Το δράμα της Αλεξίας Έβερτ

>> 11/22/2008

Τρεις συνεντεύξεις που θα συζητηθούν πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Αλεξία Έβερτ, Στέφανος Κορκολής και Αλέξανδρος Ρήγας ανοίγουν την καρδιά τους και εξομολογούνται ενώπιον tv και τηλεθεατών

Για το τραγικό περιστατικό που άλλαξε τη ζωή της και σημάδεψε την οικογένειά της για πάντα μιλά αύριο στην Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή της ΝΕΤ "Προσωπικά" (17.00) η Αλεξία Έβερτ. Αιτία, όπως λέει η ίδια, “ένα ιατρικό λάθος”. Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που ο σύζυγός της μπήκε στο χειρουργείο και δεν βγήκε ποτέ ο ίδιος. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σήμερα μη αναστρέψιμη. Για πρώτη φορά η Αλεξία Έβερτ μιλά από την καρδιά της για το πώς βίωσε την τραγική περιπέτεια, πού βρήκε το κουράγιο να σταθεί στα πόδια της και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα για χάρη του γιου της και της οικογένειάς της, ενώ στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας στους ανθρώπους που βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει δραματικά από τη μια στιγμή στην άλλη.

Στην κρατική τηλεόραση, συγκεκριμένα στην εκπομπή "Η ζωή είναι αλλού" (ΕΤ1, 19.00), μιλά αύριο και ο Στέφανος Κορκολής, προσκεκλημένος της δημοσιογράφου Εύης Κυριακοπούλου. Ο συνθέτης, ενορχηστρωτής και πιανίστας με διεθνή αναγνώριση εξομολογείται τη ζωή του, κάνοντας μια αναδρομή στην ηλικία των πέντε ετών, τότε που ως παιδί-θαύμα έπαιζε πιάνο για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό. Ακόμη, αναφέρεται στη δύσκολη περίοδο που πέρασε και στους ανθρώπους που του στάθηκαν. Στο τρίτο μέρος της εκπομπής μιλά για την προσπάθειά του να ισορροπήσει την καριέρα του ανάμεσα στα συμφωνικά κομμάτια και στα ποπ τραγούδια που ερμήνευε ο ίδιος μέχρι σήμερα.

Στιγμές συγκίνησης επιφυλάσσει στο κοινό και η συνέντευξη του Αλέξανδρου Ρήγα στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη "Gala" (Star, 23.45). O σεναριογράφος και ηθοποιός, με φόντο το Πόρτο Ράφτη, ξετυλίγει το νήμα της ζωής του, μιλά για τα παιδικά και τα φοιτητικά του χρόνια, για το θέατρο και την τηλεόραση. Ο δημιουργός πολλών επιτυχημένων σίριαλ χαρακτηρίζει “εφιαλτικό” το καλοκαίρι που έφυγε ο αδελφικός του φίλος Νίκος Σεργιανόπουλος, ειδικά που κάποιοι ενέπλεξαν το όνομά του στην υπόθεση.

makthes

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP