Έχασε τη μάχη ο Γ.Κοίλιαρης

>> 11/15/2008

Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Κοίλιαρης, μετά από νοσηλεία ενός μηνός, στο νοσοκομείο ΚΑΤ, βυθίζοντας στο πένθος το δημοσιογραφικό κόσμο.

Ο Γιώργος Κοίλιαρης είχε τραυματιστεί σοβαρά, πριν από περίπου ενάμισι μήνα σε τροχαίο κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής αποστολής στο Αφγανιστάν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι και σήμερα συνθήκες.

Με ενέργειες των Υπουργείων Άμυνας και Εξωτερικών αρχικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Άμπου Ντάμπι και στη συνέχεια, στις 14 Οκτωβρίου με C130, στην Ελλάδα, όπου και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Στη διάρκεια της νοσηλείας του υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αποκατάσταση των πολλαπλών τραυμάτων που έφερε στον αυχένα.

"Ο Γιώργος Κοίλιαρης ήταν ένας μάχιμος δημοσιογράφος που σε όλη του την επαγγελματική διαδρομή αναζητούσε με αφοσίωση την αλήθεια" δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

"Τον χαρακτήριζε η ευαισθησία, η προσοχή στην λεπτομέρεια και το αυθεντικό ενδιαφέρον για τους ανθρώπους, όπως άλλωστε απέδειξε και με το τελευταίο και μοιραίο ταξίδι του στο Αφγανιστάν" συνέχισε και εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του.

Σε δήλωσή του για το θάνατο του Γιώργου Κοίλιαρη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ανέφερε: "Ο Γιώργος Κοίλιαρης ήταν μαχητής. Δημοσιογράφος με όλη την σημασία της λέξης, ζούσε το ρεπορτάζ σ' ολόκληρο τον κόσμο, για τον άνθρωπο και τις αξίες του".

Και πρόσθεσε: "Έδωσε την υπόσχεση του και την τήρησε πηγαίνοντας στην τελευταία του αποστολή. Δεν κόπιασε, δεν δείλιασε. Έχασε τη μάχη, μα όχι και τον πόλεμο. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια".

cosmo

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP