Σε Mega, ΑΝΤ1 και Οn Telecoms το Champions League

>> 11/15/2008

Τρεις μεγάλους κερδισμένους (Mega, ΑΝΤ1 και Οn Telecoms) και ένα μεγάλο χαμένο (τη NOVA) ανέδειξε η μοιρασιά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της UEFA για το Champions League την τριετία 2009-2012.

Το Megaλο κανάλι κέρδισε το «πακέτο» της Τρίτης, δηλαδή το καλύτερο παιχνίδι και τα στιγμιότυπα της ημέρας και κάνει come-back στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από τρία χρόνια αποχής, ενώ η ΕΡΤ (διατήρησε τα κεκτημένα και…) πήρε το αντίστοιχο προϊόν για την Τετάρτη. Το τρίτο «πακέτο», δηλαδή τα επτά παιχνίδια του Champions League την Τρίτη και τα επτά της Τετάρτης (τα οποία είχε η ΝΟVA), απέκτησε η On Telecoms!

Είναι προφανές ότι η τηλεοπτική αγορά της Ελλάδας απέκτησε έναν νέο «παίκτη», την On Telecoms, η οποία εκτός από το Champions League κέρδισε και το τρίτο «πακέτο» του Κυπέλλου UEFA, για την Πέμπτη. Στη μάχη για το Europa League (έτσι ονομάζεται πλέον η εν λόγω διοργάνωση), μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο ΑΝΤ1, που εξασφάλισε τους δυο καλύτερους αγώνες της ημέρας και επιπλέον μια εκπομπή με highlights.

Οπως είπε στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ ο αντιπρόεδρος της On Telecoms, κ. Περικλής Κατσιούλας, το κανάλι Fox Sport θα προβάλλει ένα ματς Champions League της Τρίτης, ένα της Τετάρτης και δύο UEFA, ενώ οι υπόλοιποι αγώνες θα φιλοξενούνται από ένα νέο «μπουκέτο» που θα δημιουργηθεί για να καλύψει τις ανάγκες, το οποίο θα ονομάζεται On Football Planet.

Ουσιαστικά, λοιπόν, δημιουργείται ένα νέο συνδρομητικό ποδοσφαιρικό κανάλι. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τα δικαιώματα αναμετάδοσης των αγώνων και τις εκπομπές highlights, η On Telecoms εξασφάλισε και τα δικαιώματα του Ιντερνετ, καθώς και της κινητής τηλεφωνίας.

alatasgr

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP