Έγκυος η Νίκη Κάρτσωνα !

>> 11/18/2008

Τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της διανύει η Νίκη Κάρτσωνα. Τα ευχάριστα νέα τα έμαθε χθες το μεσημέρι, όταν επισκέφτηκε το γυναικολόγο της στο Ιασώ. Η Νίκη και ο σύζυγός της Νίκος Χατζής επιθυμούσαν πολύ ένα παιδί για να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους. Η είδηση της εγκυμοσύνης τους έδωσε μεγάλη χαρά. Ωστόσο, κανείς ακόμη δεν θέλει να κάνει επίσημη ανακοίνωση. "Είναι νωρίς και είναι λίγο επιφυλακτική" λέει στενός φίλος της Νίκης.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την 1η Ιουλίου του 2007 στο κτήμα Νάσιουτζικ, ενώ μετά ακολούθησε μεγάλο πάρτι - το οποίο κράτησε μέχρι τις 4 το πρωί. Όπως είχε δηλώσει η Νίκη σε συνέντευξη στο DownTown, ήθελε πολύ να γίνει μητέρα. "Ένα παιδί είναι κάτι που θέλουμε πολύ εγώ και ο Νίκος". Στην ίδια συνέντευξη η ραδιοφωνική παραγωγός παραδέχτηκε πως τόσο η ίδια όσο και ο Νίκος είναι παραδοσιακοί και δεν τσακώνονται εύκολα, καθώς κανένας από τους δυο δεν είναι εγωιστής.

Η Νίκη συνεχίζει κανονικά την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή της στο Sfera 102.2 και ταυτόχρονα ασχολείται με την εταιρία οργάνωσης γάμων Plan It. "Ζω ένα όνειρο και δεν θέλω να ξυπνήσω από αυτό" είχε δηλώσει η Νίκη τότε. Σήμερα η είδηση της εγκυμοσύνης έρχεται να επισφραγίσει την ευτυχία της.

yupi

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP