Επιστρέφει... φορτσάτος ο Λαζόπουλος

>> 11/13/2008

Ειπώθηκαν πολλά, ακούστηκαν περισσότερα, κυκλοφόρησαν άπειρα σενάρια για την "εξαφάνιση" του Λάκη Λαζόπουλου από την τηλεόραση του Alpha το τελευταίο διάστημα. Από το ότι οι γερμανοί έκριναν πως παρά τα πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης - 60άρια έκανε τις Τρίτες που μεταδιδόταν το Αλ Τσαντίρι Νιουζ- τα λεφτά ήταν πολλά, μέχρι ότι δεν έβγαινε το σόου επειδή είχε απέναντί του τον Λάκη τον γλυκούλι (στο Μέγκα) και από το ότι κάποιοι εντός καναλιού τον υπέσκαπταν, μέχρι το ότι ήταν... ανεπιθύμητος λόγω των αγωγών που "τραβούσαν" αναφορές του σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η αλήθεια, είναι πολύ διαφορετική. Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν χθες το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, όπου και είχε συνάντηση με ομάδα εργασίας των γερμανών, προκειμένου να καθορίσουν το πλάνο της συνεργασίας τους. Ευδιάθετος - αν και κουρασμένος από τις συνεχείς πρόβες για το νέο του θεατρικό έργο, ο δημιουργός μίας εκ των διαχρονικότερων επιτυχιών της ελληνικής τηλεόρασης, επιβεβαίωσε πως από τον Ιανουάριο θα έχει συνεχή επαφή με το τηλεοπτικό κοινό, βάζοντας τέλος στη σεναριολογία που είχε αναπτυχθεί.

Ηδη όλη η δημοσιογραφική του ομάδα εργάζονται πυρετωδώς για το επόμενο επεισόδιο του Αλ Τσαντίρι Νιους, όποτε κι αν αυτό προγραμματισθεί να μεταδοθεί.

tragasnet

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP