"Η Μαρί Κυριακού μοναδική ελληνική υποψηφιότητα για τα ευρωπαϊκά βραβεία εθελοντικής προσφοράς"

>> 11/10/2008

Η Μαρί Κυριακού προτάθηκε ως η μοναδική ελληνική υποψηφιότητα για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Εθελοντικής Προσφοράς που θα απονεμηθούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη τιμητική διάκριση που επιβραβεύει τη σημαντική προσπάθεια του κοινωνικού μηνύματος προσφοράς ΜΕ ΑΓΑΠΗ.

Η πρόταση για την υποψηφιότητα της Μαρί Κυριακού προήλθε από τον κρατικό οργανισμό για τον εθελοντισμό «Έργο Πολιτών», ο οποίος αναγνώρισε την ανεκτίμητη προσφορά του κοινωνικού μηνύματος ΜΕ ΑΓΑΠΗ προς το ελληνικό εθελοντικό κίνημα.

Το ΜΕ ΑΓΑΠΗ υπηρετεί τα πρότυπα του εθελοντισμού προβάλλοντας και τιμώντας καθημερινά εθελοντικές δράσεις, ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες και διεθνείς οικολογικές δραστηριότητες. Το ‘Έργο Πολιτών’ υπέδειξε ως υποψήφια τη Μαρί Κυριακού εκτιμώντας τον υποδειγματικό τρόπο, τον σεβασμό και την ευαισθησία με την οποία προβάλλεται το έργο των εθελοντικών οργανώσεων μέσα από το ΜΕ ΑΓΑΠΗ.

Η Μαρί Κυριακού πρόκειται να διεκδικήσει το βραβείο του Ευρωπαίου Εθελοντή, το οποίο έχει θεσπίσει ο εθνικός φορέας της Γαλλίας για τον Εθελοντισμό υπό την αιγίδα του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 5 Δεκεμβρίου 2008 τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή.

in.gr

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP