"Έχω ένα μυστικό" : απογοήτευε και τους πιό αισιόδοξους

>> 11/09/2008

Ήταν το πιο αναμενόμενο σήριαλ της φετινής σεζόν. Τελικά απογοήτευσε ακόμα και τους πιο αισιόδοξους...Αν και άλλαξε μέρα προβολής, τα νούμερα ήταν για άλλη μια φορά απογοητευτικά. Ο μέσος όρος τηλεθέασης περιορίστηκε σε ένα ταπεινό 13.2%, ενώ στο κοινό ηλικίας 15-44, που ενδιαφέρει κυρίως το κανάλι, έκανε μόλις 10.2%. Όπως λένε άνθρωποι που γνώριζαν καλά την εθνική σταρ, η ερμηνεία της Κατερίνας Παπουτσάκη δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματική Αλίκη , της οποίας η συμπεριφορά ουδεμία σχέση είχε με τον τύπο της ναζιάρας γατούλας που καθιέρωσε στις ταινίες της.

Ποιος φταίει τελικά; Σίγουρα όχι η Παπουτσάκη, λένε οι ειδικοί, αφού ως ηθοποιός ήταν υποχρεωμένη να ακολουθεί τις σκηνοθετικές οδηγίες της Ρέινας Εσκενάζυ, ενώ τα λάθη σε επίπεδο παραγωγής είναι πολλά και αδικαιολόγητα. Όπως μαθαίνουμε, η 30χρονη ηθοποιός είναι απογοητευμένη και προβληματισμένη, ενώ ο Alpha επιμένει να διαψεύδει τις φήμες που θέλουν τη σειρά να ολοκληρώνει τον κύκλο της στα 20 επεισόδια (από τα 30 που είχαν αρχικά προγραμματιστεί).

Το σήριαλ Όλα στον αέρα, που προβαλλόταν την ίδια ώρα, έκανε μέσο όρο 20% (22,8% στο κοινό 15-44) ενώ το Κλειδί του παραδείσου έπιασε ένα 16,9% - αν και στο σήριαλ παίζουν η Μακρυπούλια και ο Τότσικας το νεανικό κοινό δε φάνηκε να συγκινείται αφού ο μέσος ορος τηλεθέασης στις ηλικίες 15-44 ήταν 15,6%.

eportal.gr με πληροφορίες από το yupi

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP