Ο Δημήτρης Καμπουράκης στο LA PD !!!

>> 11/22/2008

Τι σχέση έχει ο Δημήτρης Καμπουράκης με τους… τρομοκράτες; Μετά την ανάκριση που υπέστη από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην ειδική στήλη της εκπομπής «Ομορφος κόσμος το πρωί», ο δημοσιογράφος μπήκε για τα καλά στο πετσί του ρόλου.

Το επόμενο βήμα ήταν να έρθει σε επαφή με τον Προκόπη και την παρέα του. Αποτέλεσμα; Κοινωνία, ώρα… L.A.P.D. Στο επεισόδιο της 1ης Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης Καμπουράκης εμφανίζεται στην ομώνυμη κωμική σειρά του Mega.

Η σεναριακή συγκυρία έχει ως εξής: Ο Προκόπης, ο Λουκάς και ο Θωμάς κάνουν μία ακόμη γκάφα. Σπάνε ένα μπουκαλάκι που -νομίζουν πως- εμπεριέχει τον ιό της πανώλης και πανικοβάλλονται. Μαθαίνουν πως για να σωθεί η ανθρωπότητα από το θανατηφόρο ιό πρέπει να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός μέσα σε 72 ώρες.

Ποιος είναι ο ταχύτερος τρόπος για να ενημερωθεί ο κόσμος; Η τηλεόραση και ειδικότερα οι ειδήσεις του Mega, σκέφτονται. Τηλεφωνούν στο κανάλι και πετυχαίνουν τον Δημήτρη Καμπουράκη. Για να γίνουν πιο πειστικοί, το παίζουν τρομοκράτες που διέδωσαν τον ιό για να καταστρέψουν τη χώρα. «Και πού ζείτε; Στην Γκόθαμ Σίτι;», τους ειρωνεύεται ο Δημήτρης Καμπουράκης που είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για φάρσα... Θα καταφέρουν να σώσουν τον κόσμο;

e-tipos

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP