Τσαλίκης εναντίον Γερμανού, Γερμανού εναντίον Βάσιας Λόη

>> 11/03/2008

Την παρεξήγηση που έγινε με τον Γιώργο Τσαλίκη την ξέραμε. Γιατί όμως η Ναταλία Γερμανού έχει θυμώσει με τη Βάσια Λόη;

Πολλά είχε να πει η Ναταλία στη ραδιοφωνική εκπομπή Gossip night στο Sfera 102.2 το απόγευμα της Πέμπτης. Αρχικά αναφέρθηκε στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον κουμπάρο -και γείτονα- της, θέλοντας να λύσει μια και καλή την παρεξήγηση, ενώ λίγη ώρα μετά με αφορμή μια αναφορά του συμπαραγωγού της, Νίκου Γεωργιάδη, στο πρόσωπο της Βάσιας Λόη, έβαλε στη θέση της την ξανθιά παρουσιάστρια του TV Weekend. Τι είχε όμως συμβεί;

Για τον Γιώργο Τσαλίκη: Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο, όταν ο Γιώργος πήγε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας, Μες την καλή χαρά. Ο 33χρονος τραγουδιστής έχασε την ψυχραιμία του όταν η φίλη του έδειξε στον αέρα φωτογραφίες από τα βαφτίσια του γιου του, καθώς δεν θέλει να εκθέτει τα παιδιά του στη δημοσιότητα. Στη συνέχεια, δυσανασχέτησε έντονα με ένα σεξουαλικού περιεχομένου τεστ που είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της Ναταλίας. Για να τριτώσει το κακό, δεν έγινε καμία αναφορά στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στον Alpha και επιπλέον, ο αρχισυντάκτης της εκπομπής δεν έδειξε ένα βίντεο που είχε γυρίσει στο σπίτι του με τη Ναταλία.

Για τη Βάσια Λόη: Αφορμή για το ξέσπασμα της Ναταλίας στάθηκε η μεροληπτική στάση -και προώθηση- της Βάσιας στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη, καθώς οι δυο παρουσιάστριες κάνουν στενή παρέα τον τελευταίο καιρό. Σύμφωνα με τη Γερμανού, η Λόη έβγαζε στην εκπομπή τα νούμερα του Καλομελέτα και έρχεται μόνο όταν προηγούνταν του Μες την καλή χαρά, ενώ στην αντίθετη περίπτωση σιωπούσε.

yupi.gr

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP