Γιατί χώρισαν Αλιμπέρτη-Παρθένης

>> 11/10/2008

Δύο μήνες κλείνουν χώρια σε λίγες μέρες ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Σοφία Αλιμπέρτη. Αν και στην αρχή οι φήμες έλεγαν ότι η Σοφία τον άφησε, κάποιοι λένε τώρα ότι τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι καθώς εκείνος επέλεξε να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση και να φύγει από το σπίτι.

Ποιο ήταν όμως το πρόβλημα; Οι σχέσεις του Αλέξανδρου με τους δύο γιους της Σοφίας, Μιχαήλ και Νικόλα. Όπως λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του 33χρονου μοντέλου, από τη πρώτη στιγμή που ο Αλέξανδρος μετακόμισε στο σπίτι της Σοφίας στη Βάρη, τα παιδιά της δεν τον υποδέχτηκαν έτσι όπως θα ήθελε το ζευγάρι.

Όσο περνούσε ο καιρός, οι σχέσεις τους γίνονταν όλο και πιο ανταγωνιστικές, γεγονός που έφερνε σε πολύ δύσκολη σχέση την παρουσιάστρια καθώς έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στα παιδιά της και τον σύντροφό της. Η κατάσταση αυτή απομάκρυνε σταδιακά το ζευγάρι και στο τέλος έφτασαν να μην κοιμούνται καν μαζί.

Ο Αλέξανδρος μετακόμισε στο σπίτι μιας στενής του φίλης καθώς είχε νοικιασμένο το δικό του σπίτι. Αυτή τη στιγμή και εκείνος αλλά και η πρώην σύντροφός του αποκλείουν κάθε ενδεχόμενο επανασύνδεσης και επιδίδονται σε συχνές νυχτερινές εξορμήσεις με τους φίλους τους.

Μετά το χωρισμό πάντως η Σοφία έχει έρθει ξανά κοντά με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Πάριο, ο οποίος, γνωρίζοντας τις αντιδράσεις των παιδιών του, δεν ήταν και ενθουσιασμένος με αυτή τη σχέση.

yupi

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP