Πάει στο ALTER ο Κακαουνάκης

>> 11/04/2008

Αλήθεια ή ψέματα;

Λίγο καιρό μετά από την αποχώρησή του από τον Όμιλο Alpha πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν το γνωστό δημοσιογράφο να μετακομίζει στο κανάλι του Μπουρναζίου (λέγε με Alter).

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πάντως μαζί του επέλεξε να μας απαντήσει διπλωματικά, λέγοντάς μας αρχικά πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, για να συμπληρώσει όμως στη συνέχεια: «Το σκέφτομαι, δεν έχω αποφασίσει». Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «μόνο το Καρφί με απασχολεί αυτή την περίοδο».

Επειδή όμως οι πληροφορίες που είχαμε για μετεγγραφή του βετεράνου της δημοσιογραφίας στο Alter ήταν από έγκυρη πηγή, επιμείναμε στην ερώτησή μας σχετικά με το αν θα περάσει ή όχι το κατώφλι του συγκεκριμένου καναλιού και εκείνος αρκέστηκε να μας απαντήσει με το γνωστό του ύφος το εξής: «Όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι». Δήλωση που υποδηλώνει φανερά την πικρία του για το γεγονός ότι δεν έφυγε από τον Αlpha με τις καλύτερες συνθήκες.

Ως γνωστόν, ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Το Καρφί» αποχώρησε από το δυναμικό του ενημερωτικού τομέα του καναλιού της Κάντζας μετά από επιθυμία των Γερμανών μετόχων, μιας και πλέον στόχος τους είναι το δυναμικό κοινό 15-44 χρόνων. Ένα κοινό στο οποίο θεωρούν ότι ο κ. Κακαουνάκης δεν έχει γκελ.

Να σημειώσουμε ότι ο δημοσιογράφος αποχώρησε και από το ραδιόφωνο του Alpha. Κι ενώ σενάρια τον ήθελαν να συζητάει για επιστροφή του στο Mega, μπήκε στη μέση η πρόταση του Νίκου Χατζηνικολάου, που μάλλον επιθυμεί να τον συντροφεύει ο Κρητικός δημοσιογράφος στο «παράθυρο» του καθημερινού του κεντρικού δελτίου στο Αlter. Τι θα αποφασίσει ο ίδιος; Θα μάθουμε σύντομα.

ΑΣΤΕΡΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

womenonly

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP