Σοβαρό ατύχημα γιά τη Χριστίνα Παππά

>> 11/14/2008

Μία επίσκεψη σε δικηγορικό γραφείο για να τακτοποιήσει τις τυπικές διαδικασίες του διαζυγίου της με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή, αφού κατέληξε στα επείγοντα περιστατικά. Ο λόγος για τη το φημολογούμενο χωρισμό της από τον Παναγιώτη Λιαδέλη (μια σχέση που κανείς τους δεν επιβεβαίωσε ποτέ) είναι αποφασισμένη να μείνει μόνη της και να ασχοληθεί σοβαρά με την καριέρα της.

Πώς οδηγήθηκε όμως η 39χρονη ηθοποιός στο νοσοκομείο; Βγαίνοντας από το δικηγορικό γραφείο που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, έχασε την ισορροπία της στο πρώτο σκαλοπάτι και κατρακυλώντας βρέθηκε στο ισόγειο με σπασμένα πλευρά και μώλωπες σε όλο της το σώμα.

Οι πόνοι ήταν τόσο έντονοι που δεν μπορούσε να αναπνεύσει, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αυτή τη στιγμή, η ηθοποιός βρίσκεται σχεδόν καθηλωμένη στο κρεβάτι - αν και της έχουν χορηγηθεί ισχυρά παυσίπονα, οι πόνοι είναι τόσο δυνατοί που δυσκολεύεται ακόμα και να μιλήσει, ενώ οι γιατροί της έχουν απαγορεύσει να κάνει έντονες κινήσεις για τρεις εβδομάδες.

yupi

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP