Ζαρίφη- Μουτσινάς πήγαν στον Alpha

>> 11/22/2008

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η κίνηση των υπεύθυνων του Alpha να καλέσουν στο τηλεπαιχνίδι Password τον Νίκο Μουτσινά και (ειδικότερα) την Κατερίνα Ζαρίφη, μετά την "επεισοδιακή" μετεγγραφή της στον ΑΝΤ1. Όπως θυμούνται όλοι, η Κατερίνα είχε αποχωρήσει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά τελικά υπέκυψε στη δελεαστική πρόταση του ΑΝΤ1, δημιουργώντας απογοήτευση στη βασίλισσα της πρωινής ζώνης. Οι δύο γυναίκες έκαναν διάλογο μέσω των περιοδικών, με την Κατερίνα να δηλώνει στο DownTown πως μετανιώνει που δεν της τηλεφώνησε εγκαίρως για να την ενημερώσει και πως θέλει πολύ να ξαναμιλήσουν.

Το γύρισμα για το Password έγινε πριν λίγες μέρες παρουσία εκπροσώπων και του ANT1 αλλά και του Alpha. "Ήταν ένα από τα πιο αστεία γυρίσματα που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Γελούσαμε συνεχώς!" λέει ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Τσαλίκης.

Σύμφωνα με τις φήμες, η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε κανένα πρόβλημα με την "επίσκεψη" της πρώην συμπαρουσιάστριάς της στο κανάλι, και πολλοί πλέον πιστεύουν πως οι δύο γυναίκες θα μιλήσουν ξανά στο άμεσο μέλλον.

yupi

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP