Δεν του βγαίνουν οι μπίζνες

>> 11/15/2008

Του γνωστού τραγουδιστή, επιχειρηματία, και πρόεδρο μιας ΠΑΕ. Αφού άνοιξε πολλά παράθυρα στις επιχειρηματικές κινήσεις του, τώρα ετοιμάζεται κάποια από αυτά να τα κλείσει, ή να τα πουλήσει, όπως τις παρ΄ολίγον αλυσίδες καφέ – μπαρ της πόλης.

Τον τελευταίο καιρό τα καλλιτεχνικά , τα επιχειρηματικά, αλλά ούτε τα ποδοσφαιρικά του σχέδια δεν του βγαίνουν, όπως ακριβώς τα οραματίστηκε. Έχει έλθει δε σε μεγάλη κρίση και πανικό. Όμως και πάλι θα βρει στήριγμα από τους πολλούς φίλους επιχειρηματίες που έχει, για να του δανείσουν χρήματα. Άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά,

μια και το 1999 έχει χάσει τεράστια ποσά στο χρηματιστήριο, αλλά βγήκε από την κρίση αυτή, χάρη στην οικονομική βοήθεια των φίλων επιχειρηματιών, επιπλέον έκανε και νέες δουλειές. Όσο για το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζεται μόνος ,η ημερομηνία της πρεμιέρας πάει από αναβολή σε αναβολή.

Σ΄ ένα μεγάλο μαγαζί στις δύσκολες εποχές που διανύουμε να εμφανίζεται μόνος, χωρίς άλλα μεγάλα ονόματα στο σχήμα, το βλέπω δύσκολο ως ακατόρθωτο.

Που πας ρε Καραμήτσο;;;

Οι καιροί είναι δύσκολοι.

elliniko-fenomeno.gr

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP