Τα νέα της blogόσφαιρας

>> 11/10/2008

Πριν λίγη ώρα το pressmme ανακοίνωσε ότι, ή σταματάει τη λειτουργία του, ή ότι θα υπολειτουργεί. (Είναι πολύ ασαφές το κείμενο της αναγγελίας). Πάντως στους λίγους μήνες που ήταν στον αέρα είχε προκαλέσει αίσθηση και είχε κερδίσει τη μάχη της επισκεψιμότητας. Κοινό μυστικό ότι συγγραφέας του ήταν ο Παπαγιάννης (του Αποκαλυπτικού Δελτίου στο Xtra 3).

Διαβάστε το post του ... αποχαιρετισμού.

Με post που έχει τον τίτλο Η Θέση του i-Reporter για τα Blog,το ομώνυμο blog εξαπολύει σφοδρή επίθεση εναντίον του pressmme (Παπαγιάννη) και ρωτά τον Χρήστο Ράπτη του Πρώτου Θέματος αν έχει σχέση με κάποιο blog. Ζητά τέλος να γίνουν επώνυμα όλα τα blogs, γιατί "η αλητεία έχει και όρια" όπως γράφει.

Συνεχίζει ο Πέτρος Τατούλης την επίθεση στον Καραμανλή και τα διαγγέλματα, μέσα από το προσωπικό του blog αυτή τη φορά. Διαβάστε την ανάρτηση με τον ... επικό τίτλο Μόνη ελπίδα οι έλληνες.

Ένα νέο blog έκανε την εμφάνιση του με θεματολογία του την νέες τεχνολογίες, τα gadget, το αυτοκίνητο, το διαδίκτυο και πολλά άλλα, με τον ευφάνταστο τίτλο ... Min Ta Les Ola.

Συνεχίζει τις μετρήσεις των ελληνικών blogs το top-greek-blogs.blogspot.com που παρουσιάζει τα 50 πρώτα βάση των στοιχείων της alexa. Αρκετές οι θετικές αντιδράσεις αλλά και αρνητικές από κάποια blogs γιά το ... ανάμεικτο του Top. Πάντως γίνεται καλή δουλειά και έπρεπε κάποια στιγμή κάποιος να το έκανε. Σίγουρα δεν είναι 100 % αξιόπιστο αλλά και η AGB μήπως είναι ?

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP