Δωρεάν εισιτήρια γιά σινεμά από την REAL NEWS

>> 11/22/2008

Όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες για την εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου «Real News» που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή. Στην ταυτότητα της εφημερίδας θα αναγράφονται τα ονόματα του Νίκου Χατζηνικολάου, ως εκδότη - διευθυντή, του αδελφού του Στέργιου Χατζηνικολάου, ως διευθύνοντα συμβούλου, του Γιάννη Παπουτσάνη ως συμβούλου έκδοσης και του Βασίλη Τριανταφύλλου, ως διευθυντή έκδοσης.

Διευθυντής σύνταξης θα είναι ο Βασίλης Θωμόπουλος, διευθυντής εμπορικής εκμετάλλευσης ο Γιώργος Ανδριανόπουλος, διευθύντρια διαφήμισης η Στέλλα Δροσοπούλου, σημαντικό ρόλο θα έχει ο αρχισυντάκτης της εκπομπής «Πρόσωπο με πρόσωπο» Χρήστος Μπάρλας, ενώ και οι υπόλοιποι συντάκτες θα είναι έμπειροι δημοσιογράφοι προερχόμενοι από γνωστά μέσα.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανακοίνωσε ότι η εφημερίδα θα κοστίζει 3 ευρώ ανεξαρτήτως προσφορών. Προς το παρόν η μόνη προσφορά που έχει ανακοινωθεί επισήμως είναι για σινεμά! Στα δυο εισιτήρια των σινεμά ODEON το 1 θα είναι δωρεάν. Το τιράζ της πρώτης εβδομάδας θα φτάσει τα 200.000 φύλλα που θα τυπώνονται στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ στο Κρυονέρι.

flash

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP